Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΛΗΣΙΑΣΕ

Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Αύγουστος 2014

«Φρονίμως λοιπόν διάγετε και αγρυπνείτε εις τας προσευχάς»  Α  ΠΕΤΡΟΥ  Δ  7.  

Σχεδόν  όλα τα σημεία τον τελευταίον ημερών που είναι γραμμένα στις γραφές έχουν εκπληρωθεί , μπορούμε να δούμε πλέον ορατά και καθαρά ότι έφτασε ο καιρός που θα έρθει  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ να πάρει την εκκλησία του από την γη . Είναι ένα γεγονός που συμπεραίνω  θα εκπληρωθεί στης μέρες μας  «Γίνεσθαι έτοιμοι  διότι καθ’ ην  ώραν δεν στοχάζεσθε έρχεται ο Υιός  του ανθρώπου» ΜΑΤ. ΚΔ 44, αυτό μας παραγγέλλει Ο ΚΥΡΙΟΣ .

 

Την  αρπαγή της εκκλησίας , το γεγονός αυτό το περιμένουμε εκατομμύρια  άνθρωποι  πιστοί  σε όλον τον κόσμο .   Είναι γραμμένο στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σε αρκετά μέρη τηςΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ  και είμαστε σίγουροι  , διότι σε διαφορετική χρονική περίοδο διάφοροι  φωτισμένοι   από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ  άνθρωποι  του ΘΕΟΥ  έγραψαν για την αρπαγή τον  πιστών  ανθρώπων: στις τελευταίες  ημέρες θα έρθει ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ στο μεσουράνημα, θα μεταμόρφωσει τα σώματα μας και θα μας αρπάξει στον ουρανό . Πρώτος βέβαια  ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μίλησε στους μαθητές του για την αρπαγή και μετέπειτα έγραψαν οι Άγιοι απόστολοι .

Θα αναφερθώ σε μερικά από τα εδάφια του ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ  για να τα μελετήσουν  ορισμένοι που αμφιβάλουν  για το γεγονός αυτό .

«Σας λέγω ,εν τη νυκτί εκείνη θέλουσι είσθαι δύο επί μιας κλίνης ,  ο εις παραλαμβάνεται και ο άλλος αφήνεται.  Δύο γυναίκες θέλουσι αλέθει ομού , η μία παραλαμβάνεται και η άλλη αφήνεται . Δύο  θέλουσι είσθαι εν τω αγρώ, ο εις παραλαμβάνεται και ο άλλος αφήνεται″  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΙΖ-34&35&36

Ο Απόστολος Παύλος  στην επιστολή Α’ προς  Θεσσαλονίκης  κεφάλαιο Δ  και εδάφια 13 έως 17  το αναφέρει με λεπτομέρεια πως θα γίνει.Στο 17  εδάφιο είναι γραμμένο:»…θέλομεν αρπαχθή μετ αυτόν  εν νεφέλαις  εις απάντησιν  του  ΚΥΡΙΟΥ  εις τον αέρα» . Αυτό βέβαια  δεν μπορούν να το δεχτούν πολλοί και να το πιστέψουν διότι δεν έχει ξαναγίνει  στην ιστορία , εκτός από δύο ανθρώπους που αναφέρει η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ: τον Ενώχ  στην ΓΕΝΕΣΗ κεφάλαιο Ε εδάφιο 24 , και τον προφήτη Ηλία  στο  Β ΒΑΣΙΛΕΩΝ κεφάλαιο Β εδάφιο  11 .   Αυτούς τους ανθρώπους τους πήρε ζωντανούς ο ΘΕΟΣ στον  ουρανό .   Έτσι  μας  λέει στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  ότι θα αρπάξει τους εκλεκτούς  πιστούς που τον περιμένουν και θα είναι έτοιμοι .Σίγουρα θα έρθει να μας πάρει διότι μας αγαπάει πάρα μα πάρα πολύ  και δεν θα μας αφήσει να ταλαιπωρηθούμε και να απολεστούμε μαζί με τους ασεβείς ανθρώπους που δεν δέχτηκαν την αγάπη του ΘΕΟΥ για να σωθούν .  Έτσι  έκανε με τον δίκαιο  Νώε  στον κατακλυσμό, και με τον  δίκαιο Λώτ  στα Σόδομα και στα Γόμορρα .

Επειδή  βλέπουμε  ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά , οι άνθρωποι είναι έτοιμοι με τα όπλα που έχουν  να τινάξουν την γη στον αέρα,γι′αυτό  θα έρθει ο  ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣΧΡΙΣΤΟΣ να μας πάρει.  Την ώρα την ημέρα και τον χρόνο δεν γνωρίζει κανένας, Συμπεράνουμε όμως ότι αυτή είναι η γενιά . Έπειτα  όλα αυτά τα σημεία  που μας αναφέρει  το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  εκπληρώνονται στης μέρες μας.Θα αναφερθώ σε ορισμένα:   Μας λέει ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  ότι οι άνθρωποι στης τελευταίες ημέρες  θα είναι όπως τον καιρό του Νώε  και τον καιρό τον Σοδόμων και Γομόρρων  η αμαρτία  θα φτάσει στο κατακόρυφο θα ξεχειλίσει ,  η κακία,το μίσος , οι ταραχές,οι σεισμοί,τα τσουνάμια,οι πείνες,οιαρρώστιες και πολλά κακά θα έρθουν πάνω στην Γη.

Μας αναφέρει  πως  στις τελευταίες   ημέρες  η γνώση θα αυξηθεί  και οι άνθρωποι θα περιτρέχουν την Γή .   Μας  αναφέρει  για τον αντίχριστο  που θα  εξαναγκάσει όλους τους ανθρώπους να λάβουν το χάραγμα που έχει το 666  ώστε να μην μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει ειμή ο έχων το χάραγμα ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ  ΙΓ 17 & 18 .  Αυτό είναι ένα τρανταχτό  σημείο που το βλέπουμε στης μέρες μας πάνω σε όλα τα προϊόντα που αγοράζομε, και πώς είναι δυνατόν μέσα σε τόσα νούμερα να το λέει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ να γίνεται τόση φασαρία για έναν αριθμό , και οι κυβερνόντες  να μην μπορούν να το αλλάξουν και να βάλουν έναν άλλον αριθμό  667 η 665 τουλάχιστον  για να καθησυχάσουν  τον κόσμο , και   για να αποδείξουν  ότι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ δεν είναι  θεόπνευστο , αλλά δεν μπορούν. Και αυτό γιατί ό,τι λέει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, το λέει ο ΘΕΟΣκαι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ είναι θεόπνευστο.Απ’οσα  είναι γραμμένα τα πιο πολλά έχουν γίνει, και θα γίνουν και όσα άλλα είναι γραμμένα με μεγάλη ακρίβεια.  Το τελευταίο σημείο  που γράφει ότι θα γίνει πριν την αρπαγή της εκκλησίας , είναι να κηρυχτεί  τοΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σε όλον τον κόσμο  και μετά θα έρθει το τέλος .   Η αρπαγή της εκκλησίας  από ότι βλέπουμε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ θα γίνει  πριν τον αντίχριστο. Είναι αρκετά τα εδάφια που μας το βεβαιώνουν αυτό , στο παραπάνω εδάφιο του Λουκά, οι δύο γυναίκες που αλέθουν στο μύλο  δεν μπορεί να είναι χαραγμένες  διότι η μία φεύγει με την αρπαγή. Πώς φεύγει αν γίνεται η αρπαγή μετά τον αντίχριστο,όπως  ισχυρίζονται ορισμένοι ;  Διότι για να αλέσει κάποιος  επί αντίχριστου  θα πρέπει να έχει χαραχτεί  με το χάραγμα  του 666.Βλέπουμε λοιπόν  πώς η αρπαγή γίνεται σε μια περίοδο που  δεν το περιμένουν  και όλοι μπορούν να  αλέσουν . Πολλοί  χριστιανοί από διάφορες εκκλησίες , δεν έχουν  διαβάσει και μελετήσει το  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  οι ίδιοι, αλλά  έτσι  το άκουσαν , με αποτέλεσμα να γίνονται και φιλονικίες μεταξύ χριστιανών  πάνω σε αυτό αλλά και σε άλλα θέματα . Έχω να πω ότι εμείς δεν πρέπει να μαλώνουμε  , διότι θα έρθει ο ΚΥΡΙΟΣ  θα αρπάξει αυτούς που είναι έτοιμοι , της φρόνιμες παρθένες  , και αυτοί που θα μείνουν πίσω θα χωριστούν σε δύο στρατόπεδα σε πιστούς και σε απίστους.  Ο αντίχριστος  όταν  θα κυβερνήσει δεν θα ερωτάει σε ποια εκκλησία ανήκεις, αλά θα λέει το δέχεσαι το χάραγμα 666 ναι η όχι ; Και όποιος δεν το δέχεται  θα τον θανατώνει. Θα χωριστούν οι άνθρωποι σε χαραγμένους και αχάραχτους  σε πιστούς και σε απίστους , αλλά ούτε και τους πιστούς  που δεν θα λάβουν τότε το χάραγμα,δεν θα τους ενδιαφέρει από ποια εκκλησία  προέρχεται ο κάθε χριστιανός . Διότι θα υπάρχει μεγάλος διωγμός,θα τους βασανίζουν και θα τους σκοτώνουν.Γι′ αυτόν τον λόγο θα πρέπει τώρα να ετοιμαστούμε .

Να αγαπήσουμε και να βοηθήσουμε  ο ένας τον άλλον  διότι αυτό θέλει ο ΚΥΡΙΟΣ,  διότι  μας αγαπάει και πόνεσε το ίδιο για όλους μας επάνω στον σταυρό του Γολγοθά και έχυσε  το  ΑΓΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ  για να μας πλύνει να μας σώσει  και να μας χαρίσει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ .Αν  κάποιος  δεν πείστηκε η έχει ακόμα κάποιες αμφιβολίες  και  θέλει  περισσότερα  πειστήρια  για την αρπαγή  , θα μου δώσετε πολύ χαρά να  μιλήσουμε  και να συμμεριστώ μαζί σας   πάρα πολλά εδάφια της  ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΤΗΛ. 2712710114

Κ. 6942844760

what’s up  6984497300

EMAIL     <t.mitseas@hotmail. com>

Θεόδωρος Μητσέας

Εμφανίσεις: 11262